AUTOBONUS

AUTOBONUS.HR digitalna platforma svim članovima Matice i članovima njihovih užih obitelji omogućila je ostvarivanje niza povoljnosti za održavanje, njegu i osiguranje osobnih automobila.

Kako bi kao član Matice ili član uže obitelji ostvarili sve dogovorene povoljnosti, potrebno je registrirati se na Autobonus, isključivo klikom na slijedeći link: https://autobonus.hr/r/duu0f 

Prilikom registracije potrebno je pod profilnim podacima u prozoru „Članstvo “ označiti Maticu ”, te je u polje ispod neophodno unijeti broj svoje članske iskaznice i kraticu Vašeg sindikata kako bismo znali iz kojeg sindikata dolazite i tako provjerili članstvo u bazi Vašeg sindikata.

Za lakšu registraciju možete slijediti i ove SLIKOVNE UPUTE.

Po izvršenom otvaranju Vašeg osobnog korisničkog računa i verifikacije od administratora Matice možete početi ostvarivati brojne povoljnosti u obliku dodatnog bonusa i/ili direktnih popusta kod svih partnera koji se nalaze na AutoBonus.hr.

Na AutoBonus.hr možete pronaći sve potrebne usluge za Vaš automobil:

  • Održavanje vozila u ovlaštenim ili neovlaštenim servisima,
  • vulkanizerske usluge sa online rezervacijom termina,
  • njegu vozila u autopraonicama uz online rezervaciju termina i
  • naručiti obvezno i/ili kasko auto osiguranje.

Na digitalnoj platformi AutoBonus.hr u rubrici “Osiguranje” možete zatražiti ponudu s točnim izračunom cijene u kojoj će biti uračunati odobreni i dogovoreni popusti članovima Matice i članovima njihove uže obitelji za slijedeća auto osiguranja:

  1. Obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti (AO) – maksimalni Voditeljski popust od -12,99% + Bonus od 7% prilikom obnove police ili ugovaranja druge vrste osiguranja.
  2. Auto Kasko osiguranje (AK) – Poseban popust do 30% + Bonus od 7% prilikom obnove police ili ugovaranja druge vrste osiguranja.
  3. Jamstvo za rabljena vozila (vozila do 12 god. i 200.000 km) – popust od 10% + Bonus od 12% prilikom obnove jamstva. Ovo osiguranje pokriva kvarove na vozilu (mehaničke i elektroničke dijelove i sklopove vozila).

Osiguraj svom automobilu najpovoljnije održavanje i njegu!

Za dodatne informacije o ponudi možete kontaktirati Autobonus na sljedeću adresu elektroničke pošte: info@autobonus.hr.