FlyMeAway

FlyMeAway je turoperator koji posluje od 2008. godine na području Latvije i Estonije, te je prije 2 godine otvoren poslovni subjekt u Hrvatskoj (FlyMeAway Putnička agencija d.o.o.).

FlyMeAway organizira putovanja direktnim charter letovima iz Zagreba za destinacije koje inače nisu povezane sa Zagrebom ili Hrvatskom (npr. Valencia, Bari, Andaluzija, Riga, Korzika,  Tallinn, Korzika, Palma de Mallorca, Farski otoci, Madeira...)

Posebnost njihovih putovanja je ta što su prvenstveno namijenjena zaposlenim ljudima koji nemaju puno vremena za duža putovanja te su organizirana za vrijeme praznika ili produženih vikenda (Uskrs, Nova godina, Praznik rada itd.), također sva putovanja su garantirana (nema otkazivanja) te uvijek postoji više opcija putovanja (samo let, let + hotel, izleti s lokalnim vodičima i uključenim ručkovima). Trenutno u ponudi imaju putovanja na Farske otoke, Sardiniju, te u  Burgundiju za vrijeme Uskrsa, te u Rigu u lipnju, a više možete vidjeti na www.flymeaway.hr.

Članovi Sindikata hrvatskih učitelja (i članovi njihove uže obitelji) ostvaruju poseban popust od 300 Kn po osobi pri rezervaciji svih putovanja.