Kazalište Gavella

Kazalište Gavella

10.10.2017. u 13:25 Kultura i edukacija

Kazalište Gavella pripremilo je za članove sindikata udruženih u Maticu posebnu cijenu ulaznice za svoje predstave. Članovi sindikata mogu kupiti ulaznicu po cijeni od 8 eura (regularna cijena je 12 eura) na blagajni Gavelle uz predočenje sindikalne članske iskaznice ili potvrde o članstvu u sindikatu koji je udružen u Maticu hrvatskih sindikata. Naši članovi u Gavelli mogu kupiti i pretplatnu karticu od minimalno 4 ulaznice, po cijeni od 6 eura po ulaznici. Navedene cijene se ne primjenjuju za premijerne izvedbe predstave, gostovanja i festival “Gavelline večeri”.

Kazalište „Gavella“ jedno je od najcjenjenijih i najpostojanijih kazališnih kuća u Zagrebu i Hrvatskoj. Svojim programatskim usmjerenjem teatar u Frankopanskoj se podjednakom zastupljenošću bavi i domaćom teatarskom baštinom i svjetskom dramskom klasikom i autorima iz svoga “sada i ovdje” i suvremenim svjetskim dramskim pojavama, odbijajući se opredijeliti za samo jednu, (pre)usku kazališnu vrstu.

Kazalište je nedvojbeno još uvijek jedan od onih, sve malobrojnijih prostora, gdje se čovjek otvoreno obraća čovjeku pozivajući ga na promišljanje, sućut, suosjećanje, aktivno djelovanje, prostora gdje je, koliko god to otrcano zvučalo, još uvijek moguće “oplemeniti duh” i osnažiti ga. Stoga pozivamo sve članove Matice hrvatskih sindikata, koji još uvijek nisu postali publika kazališta Gavella, da im se pridruže i po povoljnim cijenama postanu dio velike kazališne obitelji.