ZEKAEM

Kazalište ZKM

16.01.2024. u 15:23 Kultura i edukacija

Zagrebačko kazalište mladih – ZKM u sedamdeset i pet godina postojanja čvrsto se pozicioniralo na kazališnoj mapi Hrvatske i Europe, ustrajući na temeljnoj programaciji koja je predstavljena u rasponu od predstava za djecu i mlade pa sve do onih za odraslu publiku, a usmjerena je na širenje izvedbenog iskustva suvremenim čitanjima svjetskih klasika i suvremene europske dramske literature. Poseban naglasak ovo kazalište stavlja na afirmaciju suvremene hrvatske dramatike, njegovanje autorskog kazališta te predstavljanje mladih hrvatskih dramskih umjetnika.

ZKM je za članove sindikata udruženih u Maticu osigurao popust u iznosu od 3 eura po ulaznici za redovne cijene predstava iz repertoara. Popust se ne primjenjuje na već snižene cijene predstava poput dječjih ili paketa ulaznica.

Popust se ostvaruje putem promotivnog koda kupnjom na blagajni kazališta uz predočenje iskaznice/potvrde o članstvu u sindikatu udruženom u Maticu (prilikom kupnje na blagajni treba reći kod) ili kupnjom karata direktno na web stanici ZKM-a unosom koda u predviđeno polje. Promotivni kod možete dobiti javljanjem u svoj sindikat nakon identifikacije članstva te nije dozvoljeno dijeliti ga dalje nečlanovima.

ZKM priprema i privremene promocije za naše članove poput ove:

U petak 19. siječnja i nedjelju 21. siječnja u 20h predstavu 12. NOĆ ili kako hoćete (prema motivima Na tri kralja ili kako hoćete Williama Shakespearea) u režiji renomiranog poljskog redatelja Grgzegorza Jarzyne možete pogledati po cijeni od 6 EUR, a ukoliko se skupi grupa od 15 i više gledatelja, ulaznica se može kupiti za 3eura. Za posebni kod za ovu predstavu te uvjete kupovine za grupu javite se u svoj sindikat.