11. VELJAČE 2021.
Akcija #SHUsolidarnopotres

Akcija je otvorena do 20.2.2021. stoga vas pozivamo da se uključite u što većem broju, a sve kako bi pojedinačna pomoć, za svakog člana na popisu potrebitih, bila veća.

Prikupljeni novac iz podružnice, nakon uplate na posebni račun SHUsolidarnopotres (RAČUN: HR2123900011500199262; SWIFT: HPBZHR2X; OPIS PLAĆANJA: ZA POMOĆ-POTRES) te sastanka Odbora za potres bit će uplaćen izravno na račune članova.

Napominjemo da račun za posebne namjene služi isključivo prikupljanju pomoći te je bitan za transparentnost čitavog postupka prikupljanja jer je u svakom trenutku vidljivo i provjerljivo koliko je sredstava svaka podružnica uplatila.

Na popisu članova s oštećenjima na objektima nalazi se 237 članova Sindikata hrvatskih učitelja i svima njima je potrebna naša pomoć.

Stoga vas sve pozivamo da do navedenog roka još jednim krugom prikupljanja sredstava svatko pomogne koliko je u mogućnosti jer će svaka kuna dobro doći članovima na popisu.

U stalnom smo kontaktu i sa susjednim zemljama koje se žele uključiti u akciju na razne načine pa i financijski pa smo logistički angažirani i po tom pitanju. Sve u svemu, doista je lijepo vidjeti i solidarnost na djelu od strane drugih zemalja te se nadamo da ćemo zajednički uspješno zatvoriti ovu priču i pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

Hvala svima koji su se do sada uključili u akciju, ali i vama koji ćete to sada učiniti!

Čuvajte se i budimo solidarni jer jedino tako možemo izaći jači iz ove krize.

Vaš Sindikat hrvatskih učitelja