15. LISTOPADA 2022.
Godišnja konferencija „Izazovi za sigurnost i zdravlje na radu 2023“

Poštovani povjerenici radnika za zaštitu na radu, članovi Sindikata hrvatskih učitelja,

obavještavamo vas da će se dana 8. prosinca 2022. godine, u Zagrebu (Hotel Antunović) održati Godišnja konferencija „Izazovi za sigurnost i zdravlje na radu 2023“ te popratne radionice  7. i 9. prosinca 2022. godine.

Za rane prijave do 1. studenog 2022. godine odobrava se popust, kao i za članove Sindikata Hrvatskih učitelja, kao jednog od partnera.

Više o Konferenciji potražite na linku:  https://skup-znr.zirs.hr/

Konferencija će ponuditi odgovore na iznimno bitna pitanja o izazovima koji se nalaze pred svijetom rada koji se brzo mijenja, a odgovarajuća rješenja i prilagodbe potrebni su i na području sigurnosti i zdravlja na radu.

Visoka razina sigurnosti na radu i dobro zdravlje radnika preduvjet su uspješnog rada, produljenja radnog vijeka, aktivnog i zdravog života u trećoj životnoj dobi, održivosti mirovinskog i zdravstvenog sustava.

Razmjena iskustava i stajališta kroz interdisciplinarni pristup uz predlaganje rješenja za sigurniji i zdraviji rad u oblikovanju radnog okruženja  sutrašnjice, kako želimo živjeti, raditi i poslovati, bit će u središtu ove konferencije, a neposredni susreti sudionika iz različitih sredina omogućit će upoznavanje i osnažiti suradnju u prijenosu i primjeni najbolje prakse.