10. LIPNJA 2022.
Izjednačavanje prije stečenog stručnog naziva

Izjednačavanje prije stečenog stručnog naziva: magistra nastave i organizacije u osnovnoj školi s akademskim nazivom sveučilišni/a specijalist/ica nastave i organizacije u osnovnoj školi.

Sukladno odredbama Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju i Zakona o akademskim i stručnim nazivima i akademskom stupnju, diplomanti poslijediplomskog stručnog studija Suvremena osnovna škola, mogu zatražiti da im se izda potvrda o izjednačavanju prije stečenog stručnog naziva s akademskim nazivom sveučilišni/a specijalist/ica nastave i organizacije u osnovnoj školi.

Za izdavanje potvrde o izjednačavanju stečenog stručnog naziva: magistra nastave i organizacije u osnovnoj školi s akademskim nazivom sveučilišni/a specijalist/ica nastave i organizacije u osnovnoj školi potrebno je popuniti zahtjev i uputiti ga Učiteljskom fakultetu.

Zahtjev se podnosi putem e-maila na refrada[at]ufzg.hr ili poštom na adresu: Učiteljski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Savska cesta 77, 10000 Zagreb.

https://www.ufzg.unizg.hr/2022/06/izjednacavanje-prije-stecenog-strucnog-naziva-magistra-nastave-i-organizacije-u-osnovnoj-skoli-s-akademskim-nazivom-sveucilisni-a-specijalist-ica-nastave-i-organizacije-u-osnovnoj-skoli/?fbclid=IwAR01cPBBbCGXKFyg0b-ho02dTsp8A2nYpzSm3pN5JpBQzC-y-GOU6myMW-U