12. PROSINCA 2016.
PREGOVORI PREDSTAVNIKA VLADE I OSAM SINDIKATA JAVNIH SLUŽBI, 12.12.2016., PRVI KRUG

Danas u 16,00 sati započeo je drugi krug pregovora o povećanju osnovice, jer su ostala pitanja koja su sporna.
Vilim Ribić rekao je danas kako su neke stvari ‘postale zabrinjavajuće’ te da će nakon današnje sjednice govoriti o odnosu Vlade prema socijalnim partnerima.
Prenosimo Vam vijesti s portala koje su do početka drugog kruga pregovora izašle na portalima:

PORTALI

http://www.vecernji.hr/hrvatska/zapeli-pregovori-vlade-i-sindikata-o-povecanju-placa-neke-su-stvari-preko-vikenda-postale-zabrinjavajuce-1135087http://www.24sata.hr/news/vlada-i-sindikati-javnih-sluzbi-o-povecanju-osnovice-za-place-502959http://www.nacional.hr/vilim-ribic-neke-su-stvari-postale-zabrinjavajuce-mi-ne-drzimo-figu-u-dzepu-ali-vlada-da/http://net.hr/danas/hrvatska/napeto-na-sastanku-sindikati-tvrde-da-ih-je-vlada-izigrala-preko-vikenda-vidjet-ce-se-tko-tu-drzi-figu-u-dzepu/http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/vlada-izigrala-sindikate-drze-figu-u-dzepu.-neke-su-stvari-postale-zabrinjavajuce/5379735/http://net.hr/danas/hrvatska/dramatican-sastanak-jos-uvijek-nije-gotov-rezultat-je-nerijesen-nastavljamo-drugo-poluvrijeme-u-16-sati/http://www.nacional.hr/nastavak-sastanka-iza-16-sati-babic-prvo-poluvrijeme-je-gotovo-utakmica-jos-traje/Video izjave g. Ribića i dr. Kujundžića prije pregovora i dr. Babića prije i nakon pregovora:

http://hr.n1info.com/a167541/Vijesti/Sastanak-Vlade-i-sindikata-Nema-pomaka.htmlhttp://narod.hr/hrvatska/neizvjesno-potpisivanje-sporazuma-povecanju-placa-javnim-sluzbamahttp://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Neizvjesno-potpisivanje-sporazuma-o-povecanju-placa-javnim-sluzbama